Ik ben vreemdgegaan en heb spijt. IK HEB SPIJT DAT IK BEN VREEMD GEGAAN! 2019-02-19

Ik ben vreemdgegaan en heb spijt Rating: 4,1/10 1213 reviews

ben Wat te doen als jij degene bent die vreemdgaat

ik ben vreemdgegaan en heb spijt

Houd wel even in ogenschouw dat je man nu door een hel gaat, dus help hem door naar hem te luisteren. Of het nu tijdens een dronken one night stand was of een weloverwogen kus met je collega: vreemdgaan is nooit oké. We hebben 2 kleine jongens. Heerlijk, dat luchtte toch een beetje op. Ik heb sindsdien alleen maar gehuild nauwelijks geslapen en krijg niks meer naar binnen. Ik hou gruwelijk veel van mijn man.

Next

Spijt van vreemdgaan? Je ex krijg je niet terug met excuses.

ik ben vreemdgegaan en heb spijt

Mijn man kan goed praten en heeft menigmaal daar het huwelijk gesust. Minou, 11-08-2011 10:56 10 Ik ben 23 en nog maar net iets meer dan een jaar getrouwd, alles zat altijd goed. Die man is namelijk mijn droomman. Periode na de heftigste emoties: samen praten Als de ergste crisistoestand en de heftigste emoties wat zijn weggeebd, ga samen verwerkende gesprekken aan. Nanny, 31-01-2016 04:03 20 Alle redenen hier genoemd zijn geen legitieme redenen vreemd te gaan. Het is nu iets meer dan 2 maanden geleden dat ik ontdekte dat mijn man vreemd ging. Ze heeft haar overspel goed gepraat met verwijten mijn kant op.

Next

Vreemdgegaan en gelogen tegen mijn lieve lieve vriend.. Kan ik hem nog terug krijgen.. En hoe? Ik doe echt alles ervoor!

ik ben vreemdgegaan en heb spijt

Je kunt het ook niet van te voren weten of je het vertrouwen terug zou kunnen krijgen. Kom als bedrogen partner eerst op adem na het vernemen van het vreselijke nieuws dat je partner is vreemdgegaan. Ik ben al bij een psycholoog geweest maar die kan me niet helpen. Het verwerkingsproces, de pijnlijke waarheid voor de bedrogen partner Na de ontdekking dat de andere partner is vreemdgegaan, moet de bedrogen partner door het verwerkingsproces. Overigens maak er voor jezelf geen drama van, de mens is van nature niet monogaam, je kan het jezelf wel aanleren. Beste Help, ik wil je ongelooflijk veel succes toewensen.


Next

Ik ben vreemdgegaan en heb het verzwegen

ik ben vreemdgegaan en heb spijt

Kon ik hem deze keer wel vertrouwen? Het is wat het is, je draait het niet terug, waarom het eind van je relatie riskeren? Die jongen zie en spreek ik nu niet meer. We weten het van elkaar en hebben er samen over gepraat, en omdat we samen een kindje hebben zou ik graag nog samen verder willen. Alles waar je zo vreselijk heftig naar snakt!!! Wat jij als laatste schrijft Mana dat je alles moet leren accepteren dat is ook vreselijk moeilijk misschien wel onmogelijk. Ik ben hem blijven lieve berichtjes sturen, en uiteindelijk bezweek hij en stuurde hij terug. Ik moest gewoon even afstand nemen ik kon er niet meer tegen, hij wilde niet scheiden maar wist ook niet wat hij dan wel wilde die onzekerheid kon ik niet aan. Denk elke dag aan haar en hem! Sorry Truus, maar ik vind je erg naief.

Next

Ik heb overspel gepleegd

ik ben vreemdgegaan en heb spijt

Wat bij mij altijd heeft geholpen is accepteren dat het gebeurd was en er dus niks meer aan te doen viel. Hij had nota bene 2 jaar eerder in beschonken toestand tegen mijn schoonvader gezegd dat hij ooit nog zijn schoonzoon zou worden! Ik wil jou en je vriendin heel veel succes en sterkte toewensen! Ook hou ik nog heel veel van mijn man en dat kan ik slecht rijmen met hetgeen ik gedaan heb. Als de ergste emoties verwerkt zijn kunnen jullie samen de balans opmaken. Als jullie bij elkaar horen komt het wel weer goed. Ik voelde dat als een vernedering, ik snap ook niet dat als het dan geen gebrek aan liefde is, hoe je dat dan je partner aan kan doen. En dat je ex niet wilde scheiden, nee natuurlijk niet! Met vriendelijke groet, Roberta Duivel, 23-03-2009 12:56 1 Als ik dit lees bekruipt me het gevoel dat ik perse wil weten of het zo is dat mijn man een ander heeft.

Next

Maxperience

ik ben vreemdgegaan en heb spijt

We wilden hier echt onze thuis van maken. Uit deze gevoelens, krop ze niet op! Vaak heb ik hem gezegd dat zij een wig tussen ons aan het drijven was. Na één belachelijk snelle en egocentrische wip en een paar ontzettend lompe opmerkingen was er niets over van het voetstuk waarop ik hem had geplaatst. Tim, 27-08-2011 10:08 19 Enkele weken gelden ben ik erachter gekomen dat mijn vrindin vreemd is gegaan met iemand die ze van vroeger kent. Als ik slaap heb ik nachtmerries, ik kan niet meer eten en kan me maar moeilijk concentreren. Het gaat echt niet uit mijn hoofd. Zo heb ik jaren in deze leugen geleefd.

Next

Ronnie Flex

ik ben vreemdgegaan en heb spijt

Hebben jullie zo weinig zelfrespect dat deze vraag nog gesteld moet worden? Het geflirt, de spanning, het voorspel voelde extreem lekker. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen. Mannen kunnen seks zeer goed gescheiden gehouden van de liefde. Ik weet niet of hij liegt, maar ik wil niet dat hij gaat, ook al houdt hij niet van mij. En leven beidden een eigen leven.

Next

Vreemdgegaan en gelogen tegen mijn lieve lieve vriend.. Kan ik hem nog terug krijgen.. En hoe? Ik doe echt alles ervoor!

ik ben vreemdgegaan en heb spijt

Niet wetend dat hij al maanden contact had met een andere meid de ex van een vriendin van hem! Als je weet waarom je bent vreemd gegaan kun je dit vertellen aan je partner, hoe hard het ook overkomt op dat moment, je kunt beter duidelijk zijn als onduidelijk want daarme kwets je hem juist nog meer. Of ik nu nog spijt heb van het vreemdgaan? Tenslotte hoor ik graag van je of het allemaal gelukt is. Zijn huwelijk zat in het slop en dreigde op de klippen te lopen. Nu heeft hij mij twee weken continu gebeld, sms'jes geschreven en mij gesmeekt of hij terug kon komen. Ik ben vreemdgegaan een jaar geleden, en dit heeft nogal wat implicaties gehad binnen mijn directe en indirecte gezinsleven. Hij is nu nog steeds met haar. Zij wist wel dat hij een relatie met mij had, maar dacht dat wij elkaar leerden kennen nadat het uit was tussen hen.

Next